Mercè Juan Jerez
Presidenta

Mercè Juan

Nascuda el 1967 a Barcelona, és una persona vital i energètica que li agrada sempre tenir noves fites a la seva vida, que ha anat fent camí dia a dia per aconseguir-les. Va estudiar Infermeria a L’Escola Universitària de Sant Pau, i és Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la UAB. Ha fet màsters en diferents disciplines: Direcció i Gestió de Centres Residencials, Counseling de dol i pèrdues, Mediació en Organitzacions de Salut i Consultoria en Gestió de Conflictes, etc. Ha treballat com a infermera a diverses àrees i àmbits de la sanitat. Arran d’aquestes experiències i les d'Infermera cooperant a Mèxic, Angola i com a voluntària a Our Lady’s Hospice (Dublín), ha experimentat que la vida i la mort tenen un equilibri molt fi, i que es pot viure de manera natural. S’ha trobat que en el nostre país encara queda molt per fer per acompanyar el procés del final de la vida de les persones. De forma autònoma, com a antropòloga, ha fet recerca i investigació sobre el moviment hospice i ha conclòs que pot ser un complement necessari que manca a la nostra societat.


Anna Hurtós Bosch
Secretària

Anna Hurtós Bosch

Nascuda a Girona el 1956. Ha treballat en el camp social en diferents àmbits. L’any 1992 va estudiar educació social a l’Escola d’Educadors Especialitzats de Girona. Des de fa 24 anys treballa com a educadora amb persones diagnosticades de TEA (Trastorn de l'Espectre de l'Autisme). La recerca d’eines per millorar la seva feina i la inquietud pel saber l’han portat a fer formació continuada durant tota la vida. En aquesta recerca fa set anys es va creuar en el seu camí el món dels hospices, fet que la va portar a formar-se en el tema de l'acompanyament al final de la vida. Va fer un Postgrau sobre l’Acompanyament Holístic en processos de Pèrdua i Dol, amb el Grup Vida de Girona. Va fer voluntariat a l'Hospital Martí i Julià de Girona amb malalts pal·liatius i voluntariat al Centre Geriàtric Maria Gay de Girona, també acompanyant persones que s’apropen al final de la vida. Ha fet un camí de creixement personal, de trobada amb persones amb el mateix pensament i ideal, la qual cosa la motiva a continuar amb la il·lusió i la força del primer dia.


Carme Centrich
Tresorera

Carme Centrich

Formació en Estudis Empresarials i activitat professional desenvolupada al sector financer durant 23 anys. Estudis de gestió i comissariat de galeries d'art i actualment comissària d'exposicions.
Forma part de l'Associació Hospice.cat des del seu inici a l'abril de 2014, com a Tresorera, amb la voluntat d'aportar el seu bagatge personal i professional a aquest projecte tan innovador i que requereix força sensibilitat i compromís.girasol